Când ai un copil cu diabet, poți să îl susții când nu mai poate lupta și să speri că într-o zi se va descoperi vindecarea

Rodica Molnar este cunoscută ca un susținător al pacienților cu diabet și mai ales al copiilor . Experiența personală, prin care a trecut și trece cu fiica ei, Ilinca, a întărit-o și... mai multe»

 Am o viață normală pentru că am avut norocul să fiu diagnosticat la timp

Bogdan Burduja este unul dintre cei 500 de pacienți din România cu hipertensiune arterială pulmonară. Ca el mai sunt și alții, care însă nu au fost la fel de norocoși pentru că... mai multe»

Cum e sa fii pacient cu scleroză multiplă din România

  Dragoș Zaharia a fost diagnosticat cu scleroză multiplă în 2006. Boala lui a evoluat într-un mod foarte agresiv, lăsându-l în ultimul an de zile fără tratament. În Europa există tratament pentru... mai multe»

”Să fii pacient cu tuberculoză multidrog rezistentă era ca și cum ai o condamnare la moarte”

* Doar 20% dintre pacienți se vindecau   Pe Ștefan Răduț viața l-a încercat din greu încă de la 25 de ani când s-a îmbolnăvit de tuberculoză. Vestea și mai rea a... mai multe»

Părinții copiilor cu malformații cardiace nu știu ce traseu trebuie să urmeze

Peste 1.200 de copii se nasc anual în România cu malformații congenitale cardiace, în jur de 700 necesită intervenții în primul an de viață, maxim 350 de copiii se operează în România... mai multe»

„Este momentul să fie susținut dreptul bolnavului cronic pentru a beneficia de o schemă completă de vaccinare”

    Un interviu cu prof. Dr. Doina Azoicăi, președintele Societății Române de Epidemiologie despre vaccinarea pacienților cu afecțiuni cronice.   Deși subiectul vaccinării se discută frecvent, totuși subiectul vaccinării pacienților cu... mai multe»

Niciun pacient nu poate fi lăsat în urmă

Dorica Dan, președintele Alianței Naționale de Boli Rare * Nu toți pacienții cu boli rare au tratament dar toți au nevoie de servicii sociale  Dorica Dan a reușit să transforme o încercare... mai multe»