GDPR

Info-Pacienti.ro se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea informațiilor cu caracter personal primite de la vizitatorii noștri la înscrierea la newsletter (respectiv adresa de email).

În conformitate cu legislația aplicabilă în materie de protecție a datelor (în special Regulamentul general privind protecția datelor (UE) 2016/679 (“GDPR“), datele dvs. vor fi operate de Info-pacienti.ro.

Tipuri de date colectate

Colectăm informațiile cu caracter personal doar atunci când ni le furnizați. “Informații cu caracter personal” sunt orice informații care pot fi folosite pentru a vă identifica sau care pot face legătura cu dvs. Este posibil să colectăm automat anumite informații atunci când utilizați, accesați sau interacționați cu site-ul nostru. De asemenea putem colecta informații din alte surse, cum ar fi platformele de rețele sociale care pot împărtăși informații despre modul în care interacționați cu conținutul nostru de pe aceste platforme.

Putem colecta și procesa următoarele date cu caracter personal de la dvs.:

Date de identificare și de contact, incluzând numele și emailul și alte date personale referitoare la preferințele dvs. relevante pentru serviciile noastre;

Date tehnice, incluzând informații colectate în timpul vizitelor dvs. pe site-ul nostru, adresa IP (Internet Protocol), tipul și versiunea browser-ului, tipul dispozitivului, fusul orar și alte detalii despre vizita dvs. pe site-ul nostru și resursele pe care le accesați.

Cum vom utiliza datele dvs. cu caracter personal:

Pentru a vă trimite newslettere de informare, materiale de marketing, a vă invita la evenimente, cursuri, traininguri, cu excepția în care ați prefera să nu facem acest lucru.

Putem prelucra datele cu caracter personal menționate mai sus pentru că ne-ați dat în mod expres consimțământul dvs. de a prelucra datele dvs. cu caracter personal în acest mod.

Nu vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a lua decizii automate care afectează sau creează profiluri altele decât cele descrise mai sus.

Am luat măsuri de securitate adecvate pentru împiedicarea pierderea accidentală a datelor dvs. cu caracter personal, utilizarea sau accesarea neautorizată, modificarea sau dezvăluirea acestora.

Dacă oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat se schimbă, de exemplu dacă vă schimbați adresa de e-mail sau dacă doriți să anulați orice solicitare pe care ați făcut-o către noi sau dacă ați luat cunoștință că avem date inexacte despre persoana dvs., vă rugăm să ne anunțați prin trimiterea unui e-mail la contact@info-pacienti.ro Nu vom fi responsabili pentru niciun fel de pierderi rezultate din orice date cu caracter personal inexacte, neautorizate, deficiente sau incomplete pe care ni le furnizați.

Dacă v-ați dat consimțământul pentru colectarea, prelucrare și transferul datelor dvs. cu caracter personal, aveți dreptul să vi-l retrageți integral sau parțial. Pentru a vă retrage consimțământul, vă rugăm să urmați link-urile de renunțare la orice mesaj de marketing primit sau să contactați la contact@info-pacienti.ro.