Termeni si conditii

Info-pacienti.ro (denumit in continuare „site-ul”) este proprietatea companiei VerbaMed Communication.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul.
Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

ACCES:
Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA ȘI PROPRIETATE INTELECTUALĂ:
Scopul permis de folosire a site-ului este obținerea de informații. Grafica și materiale postate pe acest site sunt protejate de drepturi de autor. Preluarea integrală sau parțială a acestora, fără menționarea expres si vizibila a sursei și a autorului, este interzisă și intră sub sancțiunea legislației în vigoare.

Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisă.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor de pe site intr-un mod care încalcă legislatia romaneasca de drepturi de autor și proprietate intelectuală, implica raspunderea civilă sau penală.

Site-ul foloseste „cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.