Atitudine pozitivă și implicare la vedetele cu scleroză multiplă

Bolile cronice nu ocolesc nici persoanele bogate și celebre. Însă, multe dintre ele au o atitudine curajoasă și își continuă în mod normal viața.

Jack Osborne este fiul starului englez rock Ozzy Osbourne. Jack a intrat în spațiul public ca adolescent într-un reality show despre familia lui. El a anunțat public că are scleroză multiplă în 2012.

El are o atitudine curajoasă și și-a fixat și un motto ”Adaptează-te” Învinge”. El își împărtășește pe rețelele de socializare experiența legată de scleroză multiplă. El spune că boala l-a forțat să facă anumite schimbări în viața lui, care l-au schimbat în bine.

Selma Blair

Acrița a anunțat public într-o postare că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Ea a scris că uneori cade, scapă lucruri și memoria ei este în ceață. Dar râde de aceste lucruri, nu știe cum se va descurca, dar va face tot ce poate. Vrea să ofere și ei altora speranță.

 

Clay Walker

Cântărețul american de muzică country a fost diagnosticat cu scleroză multiplă la 25 de ani. La început nu mai putea ține chitara în mâna dreaptă. TRatamentele l-au ajutat și și-a continuat cariera. În cei 15 ani de la diagnosticare, cântărețul a lucrat mult pentru a crește informarea oamenilor despre scleroza multiplă.

 

Tamia Hill

Diagnosticul de scleroză multiplă nu a împiedicat-o pe cântăreața și textiera Tamia Hill să ofere muzica ei. Ea a înregistrat 4 albume de a momentul diagnisticării la 28 de ani. Ea spune că are și zile bune și zile proaste, dar o ajută să își mențină o atitudine pozitivă. Și ea s-a implicat în mișcarea MS din SUA.