Selma Blair și Cursa pentru eradicarea sclerozei multiple

Lupta impotriva sclerozei multiple

Actrița Selma Blair, diagnosticată cu scleroză multiplă, a fost recent gazda unui eveniment ”Cursa pentru eradicarea Scleroza Multiplă”, care a strâns 1,8 milioane de dolari, bani care vor fi dedicați cercetării în scleroză mutiplă.

Selma Blair a fost diagnosticată în 2018 și și-a făcut public diagnosticul împărtășind și impactul pe care boala l-a avut în viața ei. Ea a mărturisit că își menține echilibrul cu ajutorul unui baston și că are dificultăți în vorbire.

În cadrul Galei, Blair s-a declarat fericită că poate vorbi pentru toți cei care nu aceeași șansă. Alături de ea, a fost fiul ei de 7 ani, Arthur, care este inspirația ei de a rămâne sănătoasă. Selma Blair a venit la gală ținându-l de o mână pe Arthur, iar în ceallată un baston.

Gala din acest an a strâns mai mult de 1,8 milioane dolari pentru programe de cercetare în scleroză multiplă. ”Trebuie să vă spun totul este pentru viitor, pentru persoanele care au boli autoimune. Visul meu este să fiu o mamă folositoare cât timp fiul meu are nevoie de mine”, a spus Blair în deschiderea Galei.

Designerul Tommy Filfiger este una dintre personalitățile care fac parte din fundația care luptă împotriva sclerozei multiple. El a mărturisit că motivația lui pentru implicare este una personală, sora lui a murit din cauza sclerozei multiple.